To Top

Χίος

Foodiemuse: Μια Istagrammer που αγαπά τη Χίο και το καλό φαγητό! Κύριο

Δε χωρά αμφιβολία ότι μια καλή εμπειρία φαγητού μπορεί πραγματικά να απογειώσει τις διακοπές σας και να σας κάνει να λατρέψετε τον τόπο που επισκεφθήκατε. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε σήμερα μια Instagrammer που λατρεύει τη Χίο και την καλή ζωή και μπορεί να σας παρασύρει να κάνετε τις καλύτερες και νοστιμότερες διακοπές της ζωή σας στο νησί!

 

Πρόκειται για την Καλλιόπη, μια Ελληνίδα με καταγωγή από Χίο που ζει στη Νέα Υόρκη και έφτιαξε το blog της στο Instagram, με στόχο να εμπνεύσει για τις καλύτερες δυνατές γαστρονομικές εμπειρίες. Μέσα από τις λαχταριστές της φωτογραφίες θα βρείτε τις καλύτερες συστάσεις για φαγητό, τόσο στον τόπο κατοικίας της, όσο και στα μέρη που επισκέπτεται.

 

Την καλοκαιρινή περίοδο η Foodiemuse βρίσκεται στη Χίο και ανεβάζει καταπληκτικά post και stories από τις γαστρονομικές της εμπειρίες στο νησί, με φόντο αγαπημένες της γωνιές. Μέσα από αυτά θα ανακαλύψετε τα καλύτερα που μπορείτε να φάτε και να πιείτε στη Χίο και κάθε κρυμμένο θησαυρό της τοπικής γαστρονομίας.

 

Οι λαχταριστοί λουκουμάδες με φόντο τα Μεστά, η σαλάτα δίπλα στο κύμα στην παραλία Αυλωνιά, η παγωμένη χιώτικη μπύρα στα Λευκάθια, ο καφές και η μπουγάτσα στην Κώμη και τα καλαμαράκια σερβιρισμένα δίπλα στη θάλασσα στη Βοκαριά παρουσιάζονται μαζί με τις βόλτες της στα γραφικά χωριουδάκια, τα παραδοσιακά πανηγύρια, σε αξιοθέατα του νησιού και σε παραλίες.

 

Αν λοιπόν είστε λάτρεις της καλοπέρασης και του καλού φαγητού απλά εμπιστευθείτε τη Foodiemuse και αντλήστε έμπνευση για τις γαστρονομικές σας περιπέτειες!


Kάνε εγγραφή στο επίσημο newsletter του chios.gr

Designed by TruthWebMedia

Copyright © Περιφερειακή Ενότητα Χίου