To Top

Χίος

«Περπατώντας στη γη της μαστίχας» Πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης συνοδών στα περιπατητικά μονοπάτια της Χίου. Κύριο

Στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Μαστίχας, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Π.Β.Α.) - Περιφερειακή Ενότητα Χίου, μέσω το Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Π.Β.Α., το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, διοργανώνουν πενθήμερο πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης συνοδών στα περιπατητικά μονοπάτια της Χίου, με τον τίτλο "Περπατώντας στη γη της μαστίχας", με εισηγητές του προγράμματος τον κ. Χρήστο Μπελογιάννη, διεθνή οδηγό βουνού UIAGM και τον κ. Νίκο Χατζηγεωργίου, εκπαιδευτή ορειβασίας ΕΟΟΑ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε λάτρεις της πεζοπορίας και της αναρρίχησης και στοχεύει στην εξοικείωση των συμμετεχόντων με βασικές πεζοπορικές και αναρριχητικές αρχές. Θεωρείται συνέχεια του "Σεμιναρίου Οδηγών Βουνού", που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2013. Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22-23 Νοεμβρίου 2014 και το δεύτερο από Παρασκευή 28/11/2014 έως και Κυριακή 30/11/2014. Δύο ημέρες κάθε ενότητας είναι αφιερωμένες σε θεωρητική κατάρτιση και τρεις ημέρες είναι αφιερωμένες σε πρακτική άσκηση στο πεδίο. 

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Λόγω των περιορισμένων θέσεων (μέχρι 25 άτομα) θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 21/11/2014, στο Τμήμα Τουρισμού της Π.Ε. Χίου, τηλ. 2217350514, φαξ: 2271350517, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Kάνε εγγραφή στο επίσημο newsletter του chios.gr

Designed by TruthWebMedia

Copyright © Περιφερειακή Ενότητα Χίου