Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φεστιβάλ Μαστίχας: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Σάββατο 2, Κυριακή 3 και Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 3 Αυγούστου η Έκθεση Τοπικών Διατροφικών και Πολιτιστικών Προϊόντων του 1ου Φεστιβάλ Μαστίχας και η προωθητική ενέργεια στο Τελωνείο Χίου, με διανομή στους Τούρκους επισκέπτες προωθητικού υλικού και κερασμάτων από προϊόντα μαστίχας.
Το πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων στο πλαίσιο της Έκθεσης στο Δημοτικό Κήπο Χίου περιλαμβάνει:

Το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014
22.00 Συναυλία με το συγκρότημα SALIA BALIA. Θα παρουσιάσει διασκευασμένα τραγούδια παραδοσιακής και ρεμπέτικης μουσικής.

Την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014
18:00 – 21:00 «ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ». Παιδικό εργαστήριο που διοργανώνει το 8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου και το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων – Πολίχνης και περιλαμβάνει κατασκευή μοντέλων αεροπλάνων και διαγωνισμούς πτήσεων κατασκευές και παιχνίδια.
21:00 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΥ «SUMMERTIME» από τη σχολή κλασικού και σύγχρονου χορού Le Ballet – Άννα Συράκη
22.30 ΣΥΝΑΥΛΙΑ με το συγκρότημα NUEVO, πενταμελή μπάντα που ξεκίνησε από τη Χίο και θα παρουσιάσει ποπ και ροκ ακούσματα.

Τη Δευτέρα 4 Αυγούστου θα γίνει στα πλαίσια του Φεστιβάλ η Γιορτή Μαστίχας στους Ολύμπους σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους Ολύμπων, Μεστών, Πυργίου, Αρμολίων, Καλαμωτής, Ελάτας και Λιθίου και περιλαμβάνει έκθεση τοπικής ενδυμασίας , γευσιγνωσία και μουσικό πρόγραμμα στην πλατεία των Ολύμπων από την ορχήστρα Αυγουστίδη.