Διασκέδαση

diaskedasi

Η Χίος αποτελεί έναν προορισμό που προσφέρει στον επισκέπτη διασκέδαση για όλα τα γούστα. Καφετέριες, ουζερί και ταβέρνες, αλλά και πολλά μπαράκια και νυχτερινά clubs, διαμορφώνουν μια μεγάλη γκάμα ψυχαγωγίας, η οποία προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Πυρήνα της διασκέδασης αποτελεί η προκυμαία του νησιού, όπου εκεί βρίσκεται συγκεντρωμένος ο μεγαλύτερος αριθμός των καφέ μπαρ και των ουζερί, με θέα το λιμάνι της Χίου. Βέβαια, υπάρχουν και πολλές άλλες καφετέριες - bars σε όλα τα τουριστικά μέρη του νησιού, όπως στον Καρφά, στην Κώμη, στην Αγία Φωτιά, στη Βολισσό, στη Λαγκάδα και στα Καρδάμυλα, όπου εκεί μπορεί κανείς να συνδυάσει την ψυχαγωγία με θέα τον έναστρο ουρανό και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, που αγκαλιάζει το νησί απ' άκρη σ' άκρη.

Για τους καλοφαγάδες επισκέπτες, τα νέα είναι καλά, εφόσον σε όλο το νησί μπορούν να βρουν ψαροταβέρνες με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, αλλά και λαχταριστούς ουζομεζέδες. Στη Λαγκάδα, στον Καταρράκτη αλλά και στα Λιμνιά της Βολισσού, μπορεί κανείς να γευτεί την αλμύρα της θάλασσας...στο πιάτο του.

Η...after νυχτερινή ζωή της Χίου είναι συγκεντρωμένη κυρίως στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν clubs που παραμένουν ανοικτά μέχρι τις πρωινές ώρες, τα οποία βρίσκονται από 2 έως 4 χλμ έξω από την πόλη. Ωστόσο, η διασκέδαση κρατάει μέχρι το πρωί και στην προκυμαία της Χίου, εφόσον αρκετές από τις καφετέριες του λιμανιού το βράδυ μετατρέπονται σε bars. Νυχτερινή ζωή μέχρι αργά το βράδυ μπορεί κανείς να βρει στην Κώμη, στη Λαγκάδα, στη Βολισσό και στο Πυργί.

Archive

Click here, to visit the website of the former Prefecture of Chios.

Chios.gr is the official tourism web site for Chios, run by the North Aegean Prefecture, where you'll find information on the main tourist destinations, beaches, as well as activities, events and much more!

You are not allowed to reproduce the whole or part of this work in any way without our written permission.

greece

mygreece

Read reviews about Chios on
Χίος

pvaigaiou en

where-to-stay

Contact: Regional Unit Of Chios Department of Tourism | Phone numbers: 0030 22713-50514 & 0030 22713-50516 | FAX: 0030 22713-50517 | Emailtourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr