Καταδυτικός Τουρισμός

katadyseis

Η υποβρύχια πλευρά της Χίου μπορεί να γίνει εύκολα γνωστή μέσα από τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης. Αποτελεί μια δραστηριότητα, στην οποία μπορεί κανείς να έχει άμεση πρόσβαση στο νησί της Χίου, είτε είναι αρχάριος, είτε γνώστης του αντικειμένου.

Η γνωριμία και η επαφή με την άγνωστη υποθαλάσσια ομορφιά του νησιού μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους:

  • Μπορείτε να παρακολουθήσετε Scuba Diving για αρχάριους. Με λίγα λεπτά θεωρία και χωρίς την ανάγκη πλήρους εκπαίδευσης, θα μάθετε όσα χρειάζεστε για να καταδυθείτε με ασφάλεια και να χαρείτε τη μαγεία του βυθού.
  • Επιπλέον για τους μη δύτες ή για αυτούς που επιθυμούν να χαρούν τη θάλασσα, πραγματοποιούνται ημερήσιες εκδρομές για Snorkeling (κολύμπι με μάσκα και αναπνευστήρα).
  • Για έμπειρους δύτες υπάρχουν προγράμματα καταδύσεων που παρέχουν εξοπλισμό, σκάφος και εκπαιδευτή, ενώ για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πτυχίο δύτη είναι αναγκαία η παρακολούθηση θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων, η ολοκλήρωση των οποίων θα κάνει εφικτή την κατάδυση σε μεγαλύτερα βάθη και περισσότερους προορισμούς.

Οι καταδύσεις γίνονται από σκάφη ή από την παραλία σε όλα τα καταδυτικού ενδιαφέροντος σημεία της Χίου (ναυάγια, ξέρες, υφάλους, σπηλιές κλπ) και των γύρω νησιών.

  diverdiver2

Archive

Click here, to visit the website of the former Prefecture of Chios.

Chios.gr is the official tourism web site for Chios, run by the North Aegean Prefecture, where you'll find information on the main tourist destinations, beaches, as well as activities, events and much more!

You are not allowed to reproduce the whole or part of this work in any way without our written permission.

greece

mygreece

Read reviews about Chios on
Χίος

pvaigaiou en

where-to-stay

Contact: Regional Unit Of Chios Department of Tourism | Phone numbers: 0030 22713-50514 & 0030 22713-50516 | FAX: 0030 22713-50517 | Emailtourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr