Διασκέδαση

diaskedasi

Η Χίος αποτελεί έναν προορισμό που προσφέρει στον επισκέπτη διασκέδαση για όλα τα γούστα. Καφετέριες, ουζερί και ταβέρνες, αλλά και πολλά μπαράκια και νυχτερινά clubs, διαμορφώνουν μια μεγάλη γκάμα ψυχαγωγίας, η οποία προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Πυρήνα της διασκέδασης αποτελεί η προκυμαία του νησιού, όπου εκεί βρίσκεται συγκεντρωμένος ο μεγαλύτερος αριθμός των καφέ μπαρ και των ουζερί, με θέα το λιμάνι της Χίου. Βέβαια, υπάρχουν και πολλές άλλες καφετέριες - bars σε όλα τα τουριστικά μέρη του νησιού, όπως στον Καρφά, στην Κώμη, στην Αγία Φωτιά, στη Βολισσό, στη Λαγκάδα και στα Καρδάμυλα, όπου εκεί μπορεί κανείς να συνδυάσει την ψυχαγωγία με θέα τον έναστρο ουρανό και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, που αγκαλιάζει το νησί απ' άκρη σ' άκρη.

Για τους καλοφαγάδες επισκέπτες, τα νέα είναι καλά, εφόσον σε όλο το νησί μπορούν να βρουν ψαροταβέρνες με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, αλλά και λαχταριστούς ουζομεζέδες. Στη Λαγκάδα, στον Καταρράκτη αλλά και στα Λιμνιά της Βολισσού, μπορεί κανείς να γευτεί την αλμύρα της θάλασσας...στο πιάτο του.

Η...after νυχτερινή ζωή της Χίου είναι συγκεντρωμένη κυρίως στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν clubs που παραμένουν ανοικτά μέχρι τις πρωινές ώρες, τα οποία βρίσκονται από 2 έως 4 χλμ έξω από την πόλη. Ωστόσο, η διασκέδαση κρατάει μέχρι το πρωί και στην προκυμαία της Χίου, εφόσον αρκετές από τις καφετέριες του λιμανιού το βράδυ μετατρέπονται σε bars. Νυχτερινή ζωή μέχρι αργά το βράδυ μπορεί κανείς να βρει στην Κώμη, στη Λαγκάδα, στη Βολισσό και στο Πυργί.

Arşiv Malzemesi

Chios Yerel Yönetim Valiliğine ait İnternet sayfasını ziyaret etmek için burayı tıklayınız.

Chios.gr, Kuzey Ege Bölgesi yerel yönetimi tarafından kurulmuş, Chios (Sakız Adası)'nın resmi turizm İnternet sayfası olup burada adanın belli başlı turistik yerlerine, sahillerine ve de ayrıca adada gerçekleştirilen etkinliklere, aktivitelere ve de diğer birçok şeylere ilişkin bilgiler bulacaksınız.

Yazılı iznimiz olmadan bu sitenin tümünün veya bir kısmının herhangi bir şekilde kullanılması yasaktır.

greece

mygreece

Chios ile ilgili yorumları oku
Χίος

pvaigaiou en

where-to-stay

İletişim: Chios (Sakız Adası) Bölge Yönetimi Turizm Bölümü | Telefonlar: 0030 22713-50514 & 0030 22713-50516 | FAKS: 0030 22713-50517 | E-postatourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr