Καταδυτικός Τουρισμός

katadyseis

Η υποβρύχια πλευρά της Χίου μπορεί να γίνει εύκολα γνωστή μέσα από τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης. Αποτελεί μια δραστηριότητα, στην οποία μπορεί κανείς να έχει άμεση πρόσβαση στο νησί της Χίου, είτε είναι αρχάριος, είτε γνώστης του αντικειμένου.

Η γνωριμία και η επαφή με την άγνωστη υποθαλάσσια ομορφιά του νησιού μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους:

  • Μπορείτε να παρακολουθήσετε Scuba Diving για αρχάριους. Με λίγα λεπτά θεωρία και χωρίς την ανάγκη πλήρους εκπαίδευσης, θα μάθετε όσα χρειάζεστε για να καταδυθείτε με ασφάλεια και να χαρείτε τη μαγεία του βυθού.
  • Επιπλέον για τους μη δύτες ή για αυτούς που επιθυμούν να χαρούν τη θάλασσα, πραγματοποιούνται ημερήσιες εκδρομές για Snorkeling (κολύμπι με μάσκα και αναπνευστήρα).
  • Για έμπειρους δύτες υπάρχουν προγράμματα καταδύσεων που παρέχουν εξοπλισμό, σκάφος και εκπαιδευτή, ενώ για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πτυχίο δύτη είναι αναγκαία η παρακολούθηση θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων, η ολοκλήρωση των οποίων θα κάνει εφικτή την κατάδυση σε μεγαλύτερα βάθη και περισσότερους προορισμούς.

Οι καταδύσεις γίνονται από σκάφη ή από την παραλία σε όλα τα καταδυτικού ενδιαφέροντος σημεία της Χίου (ναυάγια, ξέρες, υφάλους, σπηλιές κλπ) και των γύρω νησιών.

  diverdiver2

Arşiv Malzemesi

Chios Yerel Yönetim Valiliğine ait İnternet sayfasını ziyaret etmek için burayı tıklayınız.

Chios.gr, Kuzey Ege Bölgesi yerel yönetimi tarafından kurulmuş, Chios (Sakız Adası)'nın resmi turizm İnternet sayfası olup burada adanın belli başlı turistik yerlerine, sahillerine ve de ayrıca adada gerçekleştirilen etkinliklere, aktivitelere ve de diğer birçok şeylere ilişkin bilgiler bulacaksınız.

Yazılı iznimiz olmadan bu sitenin tümünün veya bir kısmının herhangi bir şekilde kullanılması yasaktır.

greece

mygreece

Chios ile ilgili yorumları oku
Χίος

pvaigaiou en

where-to-stay

İletişim: Chios (Sakız Adası) Bölge Yönetimi Turizm Bölümü | Telefonlar: 0030 22713-50514 & 0030 22713-50516 | FAKS: 0030 22713-50517 | E-postatourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr