Ψάρεμα

psarema

Στη Χίο οι καιρικές συνθήκες, η ηλιοφάνεια, τα καθαρά νερά της θάλασσας, η μεγάλη ποικιλία ψαριών και θαλασσινών δημιουργούν τον ιδανικό χώρο για το φίλο επισκέπτη που αγαπά το ψάρεμα.

Τράτες, ανεμότρατες, καΐκια, και γρι-γρι, το φρέσκο νόστιμο ψάρι καλοψημένο από τον ίδιο τον ψαρά ή με καλή συντροφιά και χιώτικο ούζο στην ταβέρνα πλάι στο κύμα κι ύστερα βόλτα στα ψαροχώρια του νησιού. Παραδοσιακή ελληνική νησιωτική απόλαυση!

Βάρκες και εξοπλισμός μπορούν εύκολα να ενοικιαστούν. Δεν απαιτείται άδεια για ψάρεμα με καλάμι.

Η ερασιτεχνική - αθλητική αλιεία διέπεται από τις διατάξεις του Π.Δ. 373/85 (131 Α΄), καθώς και από τον Καν.(ΕΚ)1967/2006. Οι ερασιτέχνες αλιείς πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ατομική αστυνομική άδεια αλιείας που εκδίδεται από τη Λιμενική Αρχή. Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται οι ερασιτέχνες αλιείς που αλιεύουν από την ξηρά (άρθρο 232 Γενικός Κανονισμός Λιμένα).

Arşiv Malzemesi

Chios Yerel Yönetim Valiliğine ait İnternet sayfasını ziyaret etmek için burayı tıklayınız.

Chios.gr, Kuzey Ege Bölgesi yerel yönetimi tarafından kurulmuş, Chios (Sakız Adası)'nın resmi turizm İnternet sayfası olup burada adanın belli başlı turistik yerlerine, sahillerine ve de ayrıca adada gerçekleştirilen etkinliklere, aktivitelere ve de diğer birçok şeylere ilişkin bilgiler bulacaksınız.

Yazılı iznimiz olmadan bu sitenin tümünün veya bir kısmının herhangi bir şekilde kullanılması yasaktır.

greece

mygreece

Chios ile ilgili yorumları oku
Χίος

pvaigaiou en

where-to-stay

İletişim: Chios (Sakız Adası) Bölge Yönetimi Turizm Bölümü | Telefonlar: 0030 22713-50514 & 0030 22713-50516 | FAKS: 0030 22713-50517 | E-postatourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr